Had ik al gezegd dat dit een no-code platform is?

Dit is ons belangrijkste principe. Wanneer we nieuwe ideeen bedenken en tot leven brengen houden we altijd één ding in gedachte: Dit is een no-code platform. We willen onze gebruikers de meeste flexibiliteit geven zonder te hoeven programmeren.

We zetten het CMS speciaal voor jou klaar: Jouw kleuren, lettertypen, etc. Zo zorgen we voor een duidelijke identiteit.

De pagina bouwer is een eenvoudig te gebruiken "drag & drop" systeem. Het kan gebruikt worden in het insite CMS of het uitgebreide externe CMS.

Net als de pagina bouwer is dit een "drag & drop" systeem waarmee je eenvoudig alle mogelijke formulieren mee in elkaar kunt klikken.

Je kunt eenvoudig foto's van het web halen en in je website plaatsen. Dit is volledig geintegreerd in ons systeem. Gekozen foto's worden automatisch geoptimaliseerd voor het web.

Ok, je hebt een website. Dan wil je natuurlijk ook dat die gevonden wordt. Content is key, en natuurlijk je eigen verantwoordelijkheid. Maar we zullen er technisch alles aan doen om je website zo te publiceren dat de zoekmachies hem zo goed mogelijk oppikken.

Met onze api kun je automatisch pagina's aan je website toevoegen vanuit je eigen backoffice systeem.

Je kunt gebruikers en rollen toevoegen aan het platform. Hiermee kun je toegang geven tot bepaalde secties van je website. Zo kun je medewerkers toevoegen die als enige het laatste interne nieuws kunnen zien.

Al onze templates zijn response, dus geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop.

Poging wagen?

We hebben momenteel een speciale actie waarbij je geen opstartkosten hoeft te betalen. Dus wat houdt je tegen?